Esittely - Lakeuden Komia

Go to content
Meillä on isot metsätarhat rinteessä, josta on hyvä näkyväisyys maatilalle. Lähes kaikki koirat ovat myös vapaana päivittäin, eivät tietenkään kaikki kerralla, koska porukalla on hauska karata. Koko tonttiamme ei ole aidattu. Tietyt yksilöt saavat ulkoilla myös yhdessä ja joku vahtii yksinään. Sisällä ne saavat myös olla jos haluavat. Sohvaperunoitakin löytyy, nytkin ovat Pörri ja Nassu koirasohvilla tassut taivasta kohti. Maatilallamme on lehmiä, hevosia, lampaita, kanoja ja kissoja, joten ne ovat tottuneet monenlaisiin eläimiin.
Näyttelyissä käydään jos aikaa, rahaa ja virtaa sattuu olemaan. Pörri ja Narsku ovat Suomen muotovalioita. Massu sai Helsinki Winner -13 ja Pohjoismaiden Voittaja-13 tittelit. Tallinnassa Narsku tuli ryhmäkehässä toiseksi. Oikein mahtavaa oli myös saada Helsingin Maailman Voittaja-näyttelyyn kasvattajaryhmä. Siinä olivat mukana Massu, Narsku ja Narskun poika Pohjankruunu Ruotsista. Tuloksena oli toinen sija, venäläiset veivät voiton.

Tällä hetkellä minulla on mm. maremmat: Pörri ja hänen jälkeläisensä ja lapsenlapsensa, uros Lakeuden Komia Valkokulta (Mustamassu), Safiiri. Lisäksi nartut , Guardagregge Domitilla (Donna), Ermes Della Rossera (Elmo Kehveli), Italian tuonti Mia Gioia Della Collina Oi Revigliasco, L.K Lumikuningatar, L.K Miss Venetsia.
Suomenpystykorvat: Pihkapuun Hulda ja Lakeuden Komia Eräregina.
Lapinkoirat : Iltanuotion Niiskuneiti ja Laskeuden Komia Kaukalon Kuutar.
045-1408770
Back to content